Hesabım
    Kıvanç Tatlıtuğ, Funda Eryiğit ve Onur Saylak, Netflix Filmi "Nuh Boğuldu" İçin Sete Çıktı

    Onur Saylak'ın yönettiği filmin senaryosu Hakan Günday tarafından kaleme alındı.

    Netflix Türkiye'nin yeni filmi "Nuh Boğuldu"nun çekimleri başladı. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Onur Saylak oturuyor. Filmin başrollerinde ise Kıvanç Tatlıtuğ ile Funda Eryiğit rol alıyor.

    Filmin senaryosu, sevilen yazar Hakan Günday tarafından kaleme alındı. Günday'ın senaryosunu yazdığı "Şahsiyet" dizisi de Onur Saylak tarafından yönetilmişti. "Şahsiyet" ile büyük beğeni toplayan yazar - yönetmen ikilisinin yeniden birlikte çalışıyor olması "Nuh Boğuldu" ile ilgili beklentileri arttırdı. Filmin görüntü yönetmenliğini de Şahsiyet'te ve Onur Saylak'ın "Daha" filminde de çalışan Feza Çaldıran üstleniyor. 

    Konusu gizli tutulan ve hazırlık süreci de büyük bir gizlilikle sürdürülen filmin çekimleri Assos'ta başladı. Şimdilerde baba olmak için gün sayan Kıvanç Tatlıtuğ, film için imaj değişikliğine giderek bıyık bırakmıştı. 

    Kıvanç Tatlıtuğ, son olarak "Rüzgarın Hatıraları", "Sonbahar" gibi filmleri yöneten başarılı yönetmen Özcan Alper'in yönettiği "Aşıklar Bayramı" filminde Settar Tanrıöğen ile birlikte başrolde yer aldı. Netflix Türkiye'nin ilk dizisi "Hakan: Muhafız"da ve geçtiğimiz yıl yayınlanan "Bir Başkadır"da rol alan Funda Eryiğit ise son olarak İranlı yönetmen Bahman Ghobadi'nin "The Four Walls" filminde oynadı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top