Hesabım
    "Morbius"un Son Fragmanı Yayınlandı!

    Film, 1 Nisan'da izleyici ile buluşacak.

    Sony, uzun zamandır beklenen "Morbius"un son fragmanını yayınladı ve bir biyokimyacıdan vampire dönüşen Dr. Michael Morbius'un çelişkili doğasına filmden önce son kez göz atma imkanı verdi. "Morbius"un yönetmen koltuğunda Daniel Espinosa otururken filmin başrolünde Oscar'lı oyuncu Jared Leto yer alıyor.

    Yeni fragman, filmin ve diğer birçok süper kahraman orijin hikayesinin ana çatışmalarından birini vurguluyor. "Venom"da olduğu gibi "Morbius"ta da, Marvel'ın en iyi bilinen kötülerinden birinin geçmiş hikayesini izleme şansı elde edeceğiz. Michael Keaton tarafından canlandırılan karakterin "kim olduğunu keşfet" sözleriyle başlayan fragman, Morbius'un vahşiliğini göz önüne seriyor ve filmin kokru türüne olan eğilimini de yansıtıyor. 

    Michael Morbius'un bedenindeki değişimleri ve yeni vampir yeteneklerini keşfetmeye çalıştığını gördüğümüz sahnelerin ardından, Morbius'un ana düşmanı Loxias Crown (Matt Smith) tarafından "sen kötü adamsın" sözlerini duymamız da Morbius'un kimlik çatışmasını vurguluyor.

    Filmde Michael Keaton'ın canlandırdığı karakterin adı resmen açıklanmasa da onun "Spider-Man: Homecoming"deki Adrian Toomes / Vulture karakteriyle hikayeye dahil olduğu ve bu açıdan "Morbius"un Sony ve Marvel'ın Spider-Man evreniyle bağlanacağı düşünülüyor.

    Vizyon tarihi defalarca ertelenen "Morbius" nihayet 1 Nisan'da izleyicilerle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top