Hesabım
    Ezel Akay’ın Son Filmi "Osman 8"in Afişi Yayınlandı

    Film, 18 Mart'ta sinemalarda!

    Ezel Akay'ın son filmi "Osman 8"in başrollerinde Atiye dizisinden tanıdığımız Tim SeyfiKırık KanatlarNoktaKendime İyi Bak gibi yapımlarda rol alan Begüm Birgören ve EzelYedi Güzel Adam gibi dizilerde oynayan Kemal Uçar yer alıyor. 

    Yapımcılığını Rock filmin yaptığı "Osman 8"in senaryosu da Kemal Uçar’a ait. Fantastik dünyasının tasarımında İlban Ertem imzası olan film Türkiye’de türünün ilk örneklerinden olma özelliğini taşıyor. Fantastik, eğlenceli ve romantik bir film olan "Osman 8", 18 Mart'ta, "Gerçek Bir Aile Filmi" sloganı ile vizyona girmeye gün sayıyor. 

     Görüntü yönetmenliğini, Ezel Akay'ın bütün projelerinde birlikte çalıştığı Hayk Kirakosyan'ın üstlendiği filmin müzikleri ise Kardeş Türküler tarafından hazırlandı. Yönetmen Ezel Akay, filmde oyuncu olarak da yer alıyor.

    "Osman 8"in konusu kısaca şöyle: Osman 8, takıntılı bir kullanma kılavuzu yazarı. İnsan içine çıkmaktan korkan, eski konağında "ailesiyle" yaşayan Osman bir gün portakal rengi ailesinden sıkılır ve yalnız eve çıkmaya karar verir. Tabii kim yaşamak ister 5 "canavar" ile? Amaaa güzel bir emlakçı evi satmaya gelince işler karışır. Acaba 5 canavar, bir sosyopat, bir canavar savar güzel’den aile mi çıkar, facia mı? Tamamen gerçek, bir o kadar da uydurma ve hayal... Yani bir masal, bir "aile" masalı!  Şekere sarılmış acı biber!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top