Hesabım
    Jordan Peele'nin Son Filmi "Hayır"dan Türkçe Altyazılı Fragman

    Hayır (Nope) filmininin Türkçe altyazılı ilk fragmanı yayınlandı.

    "Get Out" (Kapan) ve "Us" (Biz) filmleriyle modern korku türüne yeni bir yaklaşım getiren, "Get Out" ile En  İyi Orijinal Senaryo Oscar'ını kazanan Jordan Peele'nin yazdığı ve yönettiği yeni filmi "Hayır"dan (Nope) Türkçe altyazılı ilk fragman yayınlandı.

    Film, Jordan Peele ile "Get Out" filminde rol alan, Oscar ödüllü Daniel Kaluuya'yı yeniden bir araya getiriyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca "Hustlers" ve "Alice" gibi yapımlarda rol alan Keke Palmer, "Minari" ve "Okja"da izlediğimiz Oscar adayı oyuncu Steven Yeun, "Hitchcock" ve "Westworld"de rol alan Michael Wincott, "The OA" ve "American Insurrection" gibi yapımlarda izlediğimiz Brandon Perea yer alıyor.  

    Filmin yapımcılığını üstlenen Ian Cooper daha önce Jordan Peele'nin "Us" filminin ve Nia DaCosta'nın beğenilen korku filmi "Candyman" filmilerinin de yapımcılığını yapmıştı. Filmin görüntü yönetmenliğini, "Interstellar", "Dunkirk", "Tenet" gibi Christopher Nolan filmlerindeki çalışmalarıyla öne çıkan Hoyte van Hoytema yapıyor. Hoyteme Nolan'ın merakla beklenen son projesi "Oppenheimer"da da çalışacak. 

    Konusuyla ilgili bilgilerin gizli tutulduğu "Hayır", 22 Temmuz'da sinemalarda izleyiciler ile buluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top