Hesabım
    Sandra Oh'lu Korku Filmi "Umma"dan Fragman

    Filmin yapımcılığını Sam Raimi üstleniyor.

    Başrolünde Grey's AnatomyKilling Eve gibi dizilerde izlediğimiz başarılı oyuncu Sandra Oh'nun rol aldığı doğaüstü korku filmi "Umma"nın fragmanı paylaşıldı.Film, yönetmen Iris K. Shim'in ilk uzun metraj yönetmenlik denemesi.

    Senaryosu da Iris K. Shim tarafından kaleme alınan "Umma"da başroldeki Sandra Oh'ya Dermot Mulroney, Odeya Rush, Fivel Stewart, Tom Yi,  Danielle K. Golden ve MeeWha Alana Lee gibi isimler eşlik ediyor.

    Filmin adı "Umma", Korecede "anne" demek. Film, Amerika'da bir çiftlikte sakin bir yaşam süren Amanda (Sandra Oh) ve kızının (Fivel Stewart) hikayesini anlatıyor. Ancak Amanda'nın sakin yaşamı, Kore'de kalan ve yıllardır görüşmediği annesiyle ilgili bazı bilgilerin ortaya çıkmasıyla alt üst olur ve Amanda kendi annesine dönüşme korkusuyla yüzleşme korkusuyla karşı karşıa kalır. 

    Fragman, Amanda ve kızının normal görünen çiftlik yaşamını göstererek başlıyor ancak bu sahnelerden bile tuhaf bir şeylerin döndüğünü hissedebiliyoruz. Amanda'nın kızının cep telefonu ve arkadaşı olmaması, onun dünyadan soyutlandığı izlenimini veriyor. Ancak filmin hikayesiyle ilgili pek çok detay gizli tutuluyor. 

    "Umma", son on yılda yeniden popülerlik kazanan perili ev türüne yeni bir katkı gibi görünüyor. Fragmanda göründüğünden daha fazlasını vaadeden film, korkuyla beslenen ürkütücü bir anne-kız anlatısı olarak çoğu korku hayranının dikkatini çekecek. Filmin yapımcılığını, türün efsanesi Sam Raimi'nin yapım şirketi Raimi Productions üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top