Hesabım
    Reenkarnasyon Temalı Bilim Kurgu ve Gerilim Filmi "Chariot"ın Fragmanı Paylaşıldı

    Filmin başrollerini Thomas Mann ve John Malkovich üstleniyorlar.

    Bilim insanlarının, reenkarnasyonunun sırrını keşfettikleri karanlık bir dünyada geçen bilim kurgu ve gerilim filmi "Chariot"tan ilk fragman paylaşıldı. Filmde "Kong: Skull Island" ve "Me and Earl and the Dying Girl" filmlerinden tanıdığımız Thomas Mann, "Maze Runner: The Scorch Trials" ve "Alita: Battle Angel" filmlerinde oynayan Rosa Salazar ve iki kez Oscar'a aday gösterilen usta oyuncu John Malkovich rol alıyorlar. 

    Adam Sigal tarafından yazılan ve yönetilen "Chariot", reenkarnasyon sürecindeki insanlara rehberlik eden tuhaf ve eksantrik bir doktor olan Dr. Karn'ın ve reenkarnasyondan sonra, geçmiş yaşamında aşık olduğu kadına rastlayarak sistemde bir arızaya dönüşen genç bir adamın hikayesini anlatıyor. 

    Fragmanda Malkovich'in canlandırdığı Dr. Karn, reenkarnasyon sürecine izin veren icadın kökeninin bir gizem olduğunu açıklıyor ve devamında Thomas Mann'ın canlandırdığı Harrison Hardy karakterinin bir kadınla tanışmasının ardından gördüğü tuhaf rüyaların nedneiyle Dr. Karn'a gittiğini görüyoruz. Malkovich'in tuhaf kırmızı peruklu hali de dahil olmak üzere bir sürü garip ve merak uyandıran sahneden anlıyoruz ki, filmin büyük bir kısmı Mann'ın rüyalarının gizli anlamını bulmakla ilgili olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top