Hesabım
    "Kirpi Sonic 2"den "The Batman" Temalı Fragman!

    8 Nisan'da vizyona girecek filmden "The Batman" göndermeli yeni bir fragman yayınlandı.

    "Kirpi Sonic 2"nin yaratıcıları, Robert Pattinson'ın başrolde olduğu Warner Bros filmi "The Batman"le eğlenceli bir şekilde dalga geçen bir fragman yayınladılar. Serinin ilk filminde de olduğu gibi Ben Schwartz tarafından seslendirilen küçük, mavi kirpi Sonic, fragmanda kendisini "Blue Vengeance" (Mavi İntikam) olarak tanıtıyor ve doğrudan "The Batman"in fragmanında duyduğumuz "I'm Vengeance" sözünü hatırlatıyor. 

    Devamında James Marsden'in canlandırdığı Tom karakterinin Sonic'e "Cidden, Batman gibi mi davranıyorsun?" diye sorduğunu da duyuyoruz. Bu fragman "Kirpi Sonic 2"nin ilk göndermeli fragmanı değil. Filmden daha önce "The Matrix Resurrections" temalı bir fragman da yayınlanmıştı. Linke tıklayarak izleyebilirsiniz. 

    8 Nisan'da vizyona girecek filmde Jim Carrey, Dr. Robotnik karakteriyle geri dönerken, filmin kadrosuna yeni katılan Idris Elba kırmızı bir kirpi olan Knuckles karaterini seslendiriyor. Yönetmen koltuğundaysa, ilk filmi de yöneten Jeff Fowler oturuyor. 

    Filmin konusu kısaca şöyle: Green Hills'e yerleştikten sonra, Sonic daha fazla özgürlüğe hazırdır. Tom ve Maddie tatile giderken onu evde bırakmayı kabul eder. Ancak, onlar gider gitmez Dr. Robotnik geri döner. Sonic, bu sefer yeni bir ortak olan Knuckles ile birlikte, medeniyetleri hem inşa etme hem de yok etme gücüne sahip bir zümrüt arayışı içindedir. Sonic, kendi yardımcısı Tails ile birlik olur ve zümrüt yanlış ellere düşmeden önce onu bulmak için birlikte bir yolculuğa çıkarlar...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top