Hesabım
    Chris Pine ve Thandiwe Newton'lı "All The Old Knives"tan Fragman!

    Janus Metz Pedersen tarafından yönetilen casus geriliminde ayrıca Laurence Fishburne ve Jonathan Pryce rol alıyor.

    Amazon Prime Video, 8 Nisan'da yayınlanacak olan casus gerilim filmi "All The Old Knives"ın fragmanını paylaştı. Chris Pine ve Thandiwe Newton'un, başarısız bir kurtarma operasyonunun yüzden fazla insanı kurban etmesinden sonra bir büyüteç altına konulan CIA operatörlerini canlandırdığı filmde ayrıca Laurence Fishburne ve Jonathan Pryce da rol alıyorlar.

    Teşkilat, bir ajanın teröristlere bilgi sızdırmış olabileceğinden şüphelenmeye başladığında, Henry Pelham'ın (Pine) tüm meslektaşları, eski sevgilisi Celia (Newton) da dahil olmak üzere şüpheli haline gelir. "All the Old Knives"ın fragmanı, hikaye bir kabusa dönüşmeden önce Pine'ın karakterine CIA köstebeğinin kim olduğunu bulması için baskı yapan baş operatör Laurence Fishburne tarafından ortaya atılan "kimseye güvenmeme" senaryosunu gözler önüne seriyor. 

    Fragmanda ayrıca, CIA'in tam olarak masum gibi davranmayan ve sürekli olarak Henry'nin sorgulamalarına meydan okuyan Celia Harrison karakterini sıfıra indirme kararı da ortaya çıkıyor. Celia suçlu mu yoksa yalnızca eski bir ateşi yeniden alevlendirmekle mi eğleniyor? Öğrenmek için gelecek ayı beklememiz gerekecek.

    New York Times'ın çok satanlar listesinde yer alan Olen Steinhauer'ın aynı adlı romanından uyarlanan filmin senaryosunu da Steinhauer kendisi kaleme aldı. Filmin yönetmen koltuğundaysa, daha önce yönettiği projeler arasında "Armadillo" adlı belgesel, Borg vs. McEnroe adlı film ve "ZeroZeroZero" adlı mini dizi bulunan Janus Metz oturuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top