Hesabım
    Gal Gadot'nun Yeni Casus Filminin Çekimleri Başladı

    "Heart of Stone" adındaki film Netflix'te yayınlanacak.

    Gal Gadot, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla, Netflix'te yayınlanacak yeni casus filmi "Heart of Stone"un çekimlerinin başladığını duyurdu. Filmde Gal Gadot'ya, son olarak ödül sezonunda öne çıkan ve En İyi Film dalında Oscar adayı olan "Belfast"ta rol alan Jamie Dornan eşlik edecek.

    Gal Gadot'nun, başrollerini Ryan Reynolds ve Dwayne Johnson ile birlikte payşatığı aksiyon ve komedi filmi "Red Notice" Netflix'te tüm zamanların en çok izlenen İngilizce filmi olarak büyük bir başarıya imza attı. Bunun üzerine "Red Notice 2" ve "Red Notice 3" filmleri üzerinde çalışılmaya başlandı. Henüz devam filmleriyle ilgili kesinleşen çok fazla bilgi yokken, Gadot'nun bir diğer Netflix projesinden heberler geldi.

    Aksiyon ve gerilim türündeki uluslararası bir casusluk filmi olan "Heart of Stone"un senaryosu, Oscar adayı senarist Allison Schroeder (Hidden Figures) ve Greg Rucka tarafından kaleme alındı. Yönetmen koltuğunda The Aeronauts ve Peaky Blinders gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen Tom Harper'ın oturduğu filmin yapımcılığını Netflix ve Skydance ortak olarak gerçekleştiriyor.

    Netflix ile Skydance daha önce Charlize Theron'un rol aldığı "The Old Guard" ve Ryan Reynolds'lı "6 Underground" filmleri için bir araya gelmişti. Yine Ryan Reynolds'un rol aldığı, 11 Mart'ta yayınlanacak olan bilim kurgu filmi "The Adam Project" de Netflix ve Skydance ortaklığı ile çekildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top