Hesabım
    Warner Bros., Merakla Beklenen DC Filmlerinin Vizyon Tarihlerini Değiştirdi

    Black Adam, Aquaman, Shazam, The Flash, Super Pets gibi DC filmlerinin yanı sıra Wonka'nın da vizyon tarihi değişti.

    Warner Bros. önümüzdeki dönemde vizyona girecek DC filmlerinin vizyon tarihini değiştirdi. Bu kararla oldukça yoğun bir vizyon takvimi olan 2022 ve çok fazla projenin yer almadığı 2023 yılları arasında daha dengeli bir dağıtım yaratılmasının amaçlandığı düşünülüyor. 

    Dwayne Johnson'lı "Black Adam" filminin vizyon tarihi 3 ay ileriye atıldı. Film 21 Ekim 2022'de sinemalarda olacak. Jason Momoa'lı Aquaman devam filmi "Aquaman and the Lost Kingdom" da üç ay ertlendi. Bu yılın sonunda vizyona girmesi planlanan filmin yeni vizyon tarihi 17 Mart 2023 olarak açıklandı.

    Önümüzdeki Kasım ayında izleyiciyle buluşacak olan "The Flash", Warner Bros.'un yeni vizyon takvimne göre 23 Haziran 2023 tarihinde sinemalarda olacak. "Shazam! Fury of the Gods" filminin vizyon tarihi ise 2 Haziran 2023’ten 16 Aralık 2022’ye çekildi. Film böylece "Avatar 2" ile aynı anda vizyona girmiş olacak. 

    Oldukça yakın bir tarihte, 20 Mayıs'ta sinemalarda olmasını beklediğimiz animasyon film "DC Süper Evciller Takımı" da bu takvim değişikliğinden nasibini aldı. Film, 29 Temmuz 2022'de vizyona girecek. 

    Ayrıca bir DC filmi olmayan, Timothee Chalamet'li "Wonka" da dokuz ay ileriye atıldı. "Charlie and the Chocolate Factory" filmindeki Willy Wonka'nın gençliğini anlatan film, 15 Aralık 2023'te vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top