Hesabım
    Henry Golding'den "Crazy Rich Asians" Devam Filmi Müjdesi!

    Filmin yıldızı Henry Golding, duyurulmasından bu yana 4 yıl geçmiş olmasına rağmen "Crazy Rich Asians" devam filminin kesinlikle geleceğini söyledi.

    Jon M. Chu tarafından yönetilen ve Kevin Kwan'ın çok satan romanından uyarlanan "Crazy Rich Asians" 2018 yılının en başarılı yapımlarından biriydi. Başrollerini Constance Wu ve Henry Golding'in üstlendiği romantik komedinin gişe başarısı, kaçınılmaz olarak bir devam filmi olasılığını doğurdu ve Warner Bros. 2018'de "Crazy Rich Asians 2" filminin çekileceğini açıkladı.

    Aradan geçen 4 yıla rağmen filmle ilgili herhangi bir gelişme yaşanmaması, hayranlara film projesinin rafa kalkmış olabileceğini düşündürtse de Henry Golding müjdeyi verdi. Golding'in E! News'a verdiği röportaja göre, devam filmi yaşanan gecikmelere rağmen kesinlikle gelecek.

    Filmin yönetmeni Jon M. Chu'yu sürekli olarak bu konuyla ilgili rahatsız ettiğini belirten Golding, Chu'dan her zaman filmin senaryosunun yazılmaya çalışıldığını duyduğunu dile getirdi ve "bunun üstünde çalıştıklarını biliyorum, ama umarım çok fazla zaman geçmeden tamamlanmış olur" dedi. 

    Son olarak Warner Bros. müzikali "In The Heights"ı yöneten Jon M. Chu, "Crazy Rich Asians 2" projesine, senaryo yazarı Peter Chiarelli ile birlikte dönecek. İlk filmin senaryosuna Chiarelli ile birlikte imza atan Adele Lim ise, ödeme anlaşmazlıkları nedeniyle 2019'de projeden ayrıldığını açıklamıştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top