Hesabım
    Netflix Komedisi "Metal Lords"tan Altyazılı Fragman!

    Game of Thrones dizisinin yazarı ve yapımcısı D.B. Weiss tarafından yazılan film 8 Nisan'da Netflix'te olacak.

    Netflix, müzik ve komedi filmi "Metalciyiz Biz"in (Metal Lords) fragmanını yayınladı. Peter Sollett tarafından yönetilen filmin senaryosu, Game of Thrones dizisinin yazarı ve yapımcısı olan D.B. Weiss tarafından kaleme alındı. Game of Thrones'un yapımcısı David Benioff da "Metalciyiz Biz"n yürütücü yapımcılığını üstlendi. 

    Filmin konusu kısaca şöyle: Sadece iki çocuğun metal müzikle ilgilendiği bir okulda, bu iki çocuk tabii ki bir metal grubu kurar. Bir basçı ararlar ancak sadece çello çalan bir kız bulabilirler. Bakalım bu ekip birlikte çalışarak Grupların Savaşı'nı kazanabilecek mi?

    "Metalciyiz Biz"in oyuncu kadrosunda Jaeden Martell, Isis Hainsworth, Joe Manganiello, Brett Gelman, Sufe BradshawKatie O'Grady gibi isimler yer alıyor. Rage Against The Machine grubunun gitaristi ve müzik yapımcısı Tom Morello da filmin yürütücü müzik yapımcısı olarak filmin kadrosunda bulunuyor.

    Morello, Bilboard'a verdiği röportajda metal müzik seven bir çocuk olarak yaşadığı deneyimleri aktardı: "Müzik zevklerimin okuldaki hemen hemen herkesin ve kesinlikle tüm öğretmenlerinkine aykırı olduğu, küçük, kapalı, muhafazakar bir banliyöde büyüdüm. Bu yüzden bu benim çok ilişki kurabileceğim bir şey. İlk gruplarını bir araya getirmeye çalışan ve bir hayali olan, ama belki de bu hayali gerçekleştirecek teknik yeteneğe veya sanatsal vizyona sahip olmayan çocukların hikayesi..."

    "Metalciyiz Biz", 8 Nisan'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top