Hesabım
    "The Batman" ABD Gişesinde Zirvedeki Yerini Koruyor

    İkinci hafta sonundaki gişe hasılatı neredeyse yarı yarıya azalan film, bir numaradaki yerini koruyor.

    Geçtiğimiz hafta vizyona giren "The Batman" vizyonda başka büyük bir rakip ile karşılaşmadı ve ABD gişesinin liderliğini bırakmadı. İlk hafta sonunda 128.5 milyon dolar kazanarak yıloın en iyi açılış hasılatına imza atan ve pandemi döneminin en iyi açılış yapan ikinci filmi olan "The Batman", vizyondaki ikinci hafta sonunda yalnızca 66 milyon dolar kazanabildi. 

    Böylece "The Batman"in ABD'deki toplam hasılatı 238.5 milyon dolara ulaştı ve film, son iki yılda ABD'de en çok hasılat eden ikinci film oldu. İlk sırada tabii ki Marvel'ın gişe rekortmeni filmi "Spider-Man: No Way Home" var. "The Batman"in dünya çapındaki toplam geliri ise 463.3 milyon dolara ulaştı. 

    Gişenin ikinci sırasında, geçen hafta da olduğu gibi "Uncharted" bulunuyor. Film 9.3 milyon dolarlık bir hafta sonu hasılatına imza attı. "Uncharted"ı takip eden yapım ise bir film değil. K- Pop Grubu BTS'in konserinin canlı yayını, "BTS Permission to Dance on Stage - Seoul: Live Viewing" geride bıraktığımız hafta sonunda ABD sinemalarında en çok izlenen üçüncü yapım oldu.

    Channing Tatum'lu komedi filmi "Dog" 5.3 milyon dolar ile ABD gişesinin dördüncü sırasında yer alırken, gişe şampiyonu "Spider-Man: No Way Home", vizyondaki 13. haftasında gişenin beşinci sırasında yer alarak ilk beşteki yerini koruyor. "Spider-Man: No Way Home"un geride bıraktığımız hafta sonundaki gişe hasılatı 5.3 milyon dolar oldu. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top