Hesabım
    "Kirpi Sonic 2"den Dublajlı Fragman!

    8 Nisan'da vizyona girecek "Kirpi Sonic 2"den son fragman paylaşıldı.

     Paramount Pictures, vizyona girmek için gün sayan "Kirpi Sonic 2" filminin son fragmanını yayınladı. Ayrıca, "Sonic the Hedgehog 2" video oyununun ikonik kapağına saygı duruşunda bulunan yeni bir poster de yayınlandı.

    Yönetmen koltuğunda ilk filmin de yönetmenliğini üstlenen Jeff Fowler'ın oturduğu devam halkasının senaryosunu Pat Casey ve Joshua Miller kaleme alıyor.

    Dünya çapında çok satan video oyun karakterinden uyarlanan ilk film "Kirpi Sonic"te Filmde, insan özelliklerine sahip mavi bir kirpi olan Sonic'in devlet tarafından her yerde aranmasını; Sonic'in ise bu sırada şeytani Dr. Robotnik'in (Jim Carrey) ele geçirdiği yüzükleri geri almaya çalışmasını ve bu sırada kasabanın şerifi Tom (James Marsden) ile yardımlaşmasını izlemiştik.

    "Kirpi Sonic 2"nin kousu ise kısaca şöyle: Green Hills'e yerleştikten sonra, Sonic daha fazla özgürlüğe ve gerçek bir kahraman olduğunu ispatlamaya hazırdır. Tom ve Maddie tatile giderken onu evde bırakmayı kabul eder. Ancak, onlar gider gitmez Dr. Robotnik geri döner. Bu sefer yeni ortağı Knuckles ile birlikte, medeniyetleri hem inşa etme hem de yok etme gücüne sahip bir zümrüt arayışı içindedir. Sonic, kendi yardımcısı Tails ile birlik olur ve zümrüt yanlış ellere düşmeden önce onu bulmak için birlikte bir yolculuğa çıkarlar.

    "Kirpi Sonic 2" 8 Nisan'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top