Hesabım
    Tom Cruise'lu "Top Gun: Maverick"in Prömiyeri Cannes Film Festivali'nde Yapılacak

    "Top Gun: Maverick" 27 Mayıs'ta sinemalarda!

    1986 yapımı "Top Gun" filminin devam halkası "Top Gun: Maverick" uzun süredir merakla bekleniyor. Vizyon tarihi pandemi nedeniyle birkaç kez ertelenen filmin son olarak Cannes Film Festivali'nde prömiyer yapacağı, vizyon tarihinin bu nednele ileriye atıldığı konusunda dedikodular vardı.  

    Bazıları filmin ertlenmesinin yalnızca Tom Cruise'un yoğun takviminden kaynaklandığını düşünse de "Top Gun: Maverick"in prömiyerinin Cannes Film Festivali'nde yapılacağı doğrulandı. Böylece "Top Gun: Maverick", 30 yıl sonra, 1992'de Ron Howard tarafından yönetilen "Far and Away"in ardından, Cannes'da gösterilen ilk Tom Cruise filmi olacak.

    Film, Cannes’daki prömiyerin ardından, 27 Mayıs 2022’de vizyona girecek. Filmin dünya prömiyerinin ise San Diego'da gerçekleştirilmesi bekleniyor. 

    Tom Cruise'un, ilk filmde olduğunu gibi Amerika Birleşik Devletleri Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete Mitchell olarak hayranlarının karşısına çıkacağı filmin konusu kısaca şöyle: Donanmanın en iyi pilotlarından biri olan Pete “Maverick” Mitchell, 30 yıllık hizmetten sonra ait olduğu yerde, cesur bir test pilotu olarak sınırları zorlar ve kendisini yere bağlayacak olan terfiden kaçar. Kendisini Top Gun mezunlarından oluşan bir müfrezeyi o güne kadar hiçbir pilotun görmediği özel bir görev için eğitirken bulur. Belirsiz bir gelecekle ve geçmişinden gelen anılarla karşı karşıya kalan Maverick, en büyük korkularıyla yüzleşmek ve büyük bir fedakarlık yapmasını gerektiren bir göreve gitmek zorunda kalır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top