Hesabım
    "Her Şey Her Yerde Aynı Anda" Filminden Altyazılı Fragman!

    Film, Çinli göçmen bir kadının çoklu evrendeki mücadelesini anlatıyor.

    Daniel Radcliffe ve Paul Dano'nun oynadığı "Swiss Army Man" filminden tanıdığımız Daniel Scheinert ve Daniel Kwan tarafından yazılan ve yönetilen, A24 yapımı macera ve komedi filmi "Her Şey Her Yerde Aynı Anda" (Everything Everywhere All at Once) 8 Nisan'da seyirciyle buluşacak. Başrolünü Michelle Yeoh'un üstlendiği filmin altyazılı fragmanı yayınlandı. 

    "Her Şey Her Yerde Aynı Anda"yı tanımlamak için yalnızca macera ve komedi filmi demek yeterli kalmıyor. Fragmanından da anlaşılacağı üzere oldukça "çılgın" bir film ve bilim kurgudan fantastik sinemaya, aksiyondan komediye salınan bir hikayesi var. 

    Film, ailesi ve işi arasında geçen sıradan bir hayata sahip olan, vergilerini ödemek konusunda sıkıntı yaşayan Çinli göçmen bir kadının bir anda tüm çoklu evrenlerdeki benliklerine vakıf olması ve evreni kurtaracak yegane gücün kendisi olduğunu keşfetmesiyle gelişen olayları konu ediniyor. Eleştirmenlerden ve izleyicilerden büyük beğeni toplayan film hem tarihi hem de fütiristik atmosferi yaşatıyor. 

    Başrolü Bafta adayı yıldız Michelle Yeoh'un üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Jamie Lee Curtis, Jenny Slate, Stephanie HsuKe Huy Quan gibi isimler yer alıyor. Michelle Yeoh ayrıca filmin yürütücü yapımcılığını da üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top