Hesabım
    "Lost" ve "The Leftovers"ın Yaratıcısı Damon Lindelof'tan Star Wars Filmi Geliyor

    Damon Lindelof'un yeni bir Star Wars filmi üzerinde çalıştığı söyleniyor.

    Watchmen dizisinin Emmy ödüllü yaratıcısı Damon Lindelof'un yeni bir Star Wars filmi üzerinde çalışmaya başladı. Watchmen'in yanı sıra Lost ve The Leftovers dizilerinin de yaratıcılarından olan Lidelof, şaşırtıcı ve gizemli hikaye anlatımı, geniş oyuncu kadroları ve benzersiz hikaye yapılarıyla Star Wars serisine eşsiz katıklarda bulunabilecek bir isim olarak değerlendiriliyor. 

    Damon Lindelof'un daha önceki projeleri yalnızca televizyon dizileriyle sınırlı değil. Lindelof, Star Trek ve Star Trek Into Darkness filmlerinin yapımcılığını; Hunt ve World War Z filmlerinin ise hem senaristliğini hem de yapımcılığını üstlendi. Ayrıca yapımcılığını gerçekleştirdiği belgesel projeleri de bulunuyor. 

    Disney'in elinde sürekli genişlemeye devam eden Star Wars evreninin son projesi, Disney Plus'ta yayınlanacak Obi-Wan Kenobi dizisi. Ewan McGregor ve Hayden Christensen'in Obi-Wan ve Darth Vader olarak geri döndüğü merakla beklenen dizi 25 Mayıs'ta prömiyerini gerçekleştirecek. 

    Damon Lindelof'un bir Star Wars projesi üzerinde çalıştığı The Ankler muhabiri Jeff Sneider tarafından duyuruldu. Disney, Lucas Film ya da Lindelof tarafından henüz bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top