Hesabım
    Liam Neeson, Guy Pearce ve Monica Belluci'nin Rol Aldığı "Memory"den Yeni Fragman

    Aksiyon - gerilim türündeki filmin yönetmen koltuğunda Martin Campbell oturuyor.

    Open Road Films, başrolünde Liam Neeson'ın yer aldığı yeni aksiyon gerilim filmi Memory'nin fragmanını yayınladı. Filmde Neeson'a Guy Pearce ve Monica Belluci eşlik ediyorlar. 

    Neeson, filmde sağduyulu hassasiyetiyle tanınan uzman suikastçı Alex Lewis karakterine hayat veriyor. Ahlaki bir çıkmaza saplanan Alex, kurallarını ihlal eden bir işi tamamlamayı reddeder. Bunun sonucu olarak Alex'in, FBI ajanı Vincent Serra (Guy Pearce) kendisini bulmadan önce, kendisini işe alan insanları yakalayıp öldürmesi gerekmektedir.

    Alex Lewis intikam için yaratılmıştır, ancak bocalamaya başlayan hafızasıyla bu işi halletmesi daha zor bir hal alır. Hafızasındaki ayrıntılar gün geçtikçe daha da bulanıklaşırken Alex, hayatta kalmak için güvenebileceği kişileri bulmaya çaılışır.

    Memory'nin yönetmen koltuğunda, daha önce Casino RoyaleGoldenEye gibi James Bond filmlerine imza atan Martin Campbell oturuyor. Senaryosu, Marvel'ın Punisher dizisini de kaleme alan Dario Scardapane tarafından yazılan Memory, 2003 tarihli The Memory of a Killer (De Zaak Alzheimer) adlı Belçika yapımı filmin yeniden çevrimi. Erik Van Looy tarafından yönetilen orijinal film de Jef Geeraerts tarafından yazılan aynı adlı kitaptan uyarlanmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top