Hesabım
    "Masters of the Universe" He-Man'in Orijin Hikayesini Anlatacak

    "Masters of the Universe" filminin yönetmenleri, Netflix için çekecekleri filmin nostaljik etkisi ve orijin hikayesi hakkında konuştu.

    Yıllar içinde birçok yönetmen kendi versiyonunu geliştirdikten ve birçok yıldız projeye dahil olup ayrıldıktan sonra, nihayet Masters of the Universe live-action filmi hayata geçiyor. Filmin yönetmenliğini, yakında vizyona gircek olan The Lost City'i yöneten Aaron ve Adam Nee kardeşler üstleniyor. Senaryo ise Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings filminin de senaryosuna imza atan David Callaham tarafından kaleme alınıyor.

    Filmi yaratıcı ekibi, geçtiğimiz günlerde ScreenRant'a verdikleri bir röportajda, The Masters of the Universe'in her şeyin başlangıcına odaklanacağını açıkladılar. Masters of the Universe çizgi filmi ile büyüdüklerini söyleyen Adam Nee, bu yapımın çocuklara verdiği güce, neşeye ve renkliliğe yakışır bir iş ortaya koymak istediklerini belirtti. 

    Aaron Nee ise filmde Prens Adam yani He-Man'i canlandıracak olan Kyle Allen'ın proje için mükemmel seçim olduğunu çünkü yeni nesil seyircileri de bu maceraya dahil etmek istediklerini söyledi ve "Biz bu filme bir orijin hikayesi gibi yaklaşıyoruz ve bunu Kyle'dan daha iyi benimseyecek bir isim yok" dedi. 

    Eski hayranlar, gerçek adı Prince Adam olan He-Man'in kökenine aşina olsa da, Netflix izleyen daha geniş kitlenin bu konuda bir tazelenmeye ihtiyacı olabilir. Süper kahraman filmleri son yıllarda, orijin hikayelerini anlatmaktan vazgeçtiler ve açıkça bunun faydasını gördüler. Fakat He-Man, herhengi bir başlangıç hikayesi anlatmadan, seyirciye neler olduğunu açıklamadan ilerleyebilecek kadar popüler değil. 

    Filmi He-Man'in orijin hikayesi şeklinde planlamak ve rolü genç bir oyuncuya vermek, gelecekte bu hikayeyi devam ettirmek konusunda da yaratıcılara ve yapımcılara imkan tanıyor. 

    Masters of the Universe'da Prince Adam / He-Man karaterine hayat verecek olan Kyle Allen şu anda projede yer aldığı bilinen tek oyuncu. Allen daha önce The Map of Tiny Perfect Things ve West Side Story gibi yapımlarda rol aldı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top