Hesabım
    "Puss in Boots: The Last Wish"e İlk Bakış!

    2011 yapımı "Çizmeli Kedi"nin 11 yıl sonra gelen devam filminden ilk fragman paylaşıldı.

    Dreamworks'ün sevilen animasyonu Shrek'te yer alan bir kahraman olan ve 2011 yılında kendi solo filmi ile izleyici karşısına çıkan Çizmeli Kedi'nin devam filmi "Puss in Boots: The Last Wish"in ilk fragmanı Universal Pictures tarafından yayınlandı.

    Yine Antonio Banderas tarafından seslendirilen Çizmeli Kedi Puss, dokuz canından sekizini hiç düşünmeden harcadıktan sonra, bu macera tutkusunun kendisine çok pahalıya mal olduğunu keşfeder. Ancak son bir maceraya çıkması gerekmektedir. Efsanevi "Son Dilek" hakkını bulabilmek için Karanlık Orman'a doğru uzun ve zor bir yolculuğa çıkan Puss, eğer amacına ulaşırsa dokuz canını yenileyebilecektir. 

    Puss ayrıca kendini alçaltmak, eski ortağı ve düşmanı olan büyüleyici Kitty Soft Paws'tan (Salma Hayek) yardım istemek zorunda kalır. Yol boyunca konuşkan ve neşeli köpek Perro da (Harvey Guillen) onlara yardım eder. Üç kahramanımız birlikte Goldilocks (Florence Pugh), Üç Ayı Suç Ailesi, 'Big' Jack Horner (John Mulaney) ve The Big Bad Wolf (Wagner Moura) olarak bilinen ödül avcısından bir adım önde olmak zorundadırlar. 

    Yönetmenliğini Joel Crawford ve Januel Mercado'nun üstlendiği filmin seslendirme kadrosunda ayrıca Oscar'lı Olivia Colman, Ray Winstone, Samson KayoAnthony Mendez ve Da’Vine Joy Randolph gibi isimler yer alıyor. 

    "Puss in Boots: The Last Wish" 23 Eylül'de sinemalarda olacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top