Hesabım
    "Euphoria" Yıldızı Sydney Sweeney "Madame Web" Filminin Kadrosuna Katıldı

    Spider-Man evreninde yer alan Madame Web karakterini Dakota Johnson canlandıracak.

    Euphoria ve The White Lotus dizilerinin başarılı yıldızı Sydney Sweeney, Sony'nin Marvel Evrenine dahil oluyor. Sweeney, Dakota Johnson'ın başrolde yer alacağı "Madame Web" filminin oyuncu kadrosuna katıldı. 

    Spider-Man, Marvel çizgi romanlarından bir karakter olmasına rağmen film hakları Sony'nin elinde. Son yıllarda başta Tom Holland'lı Spider-Man üçlemesi olmak üzere Sony ve Marvel birlikte çalışıyorlar ve bu Spider-Man evrenini genişletmeye çalışıyorlar. Tom Hardy'nin Venom filmleri ve vizyon tarihi defalarca ertelenen Jared Leto'lu Morbius filminin ardından Sony Madame Web karakterini de beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor. 

    "Madame Web" çizgi romanlarının merkezinde, kahinlik yeteneğine sahip bir mutant olan Cassandra Webb yer alıyor. Webb, onu örümcek ağına benzeyen bir yaşam destek sistemine bağlanmaya zorlayan sinirsel bir kas hastalığı olan yaşlı bir kadındır. Genellikle destekleyici bir karakterdir ve suçla savaşmaz. 

    Sweeney'in filmde hangi rolü üstleneceği belli değil ancak Spider-Man hayranları onun "Black Cat" / Felicia Hardy karakteriyle karşımıza çıkabileceğini düşünüyorlar. 

    "Madame Web"in senaryosu Matt Sazama ve Burk Sharpless tarafından kaleme alınıyor. Dizinin yönetmen koltuğundaysa daha önce Marvel dizileri Jessica Jones ve Defenders'ın da yönetmenliğini üstlenen S.J. Clarkson oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda yer alacak diğer isimler ve çekimlerin ne zaman başlayacağı gibi bilgiler henüz paylaşılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top