Hesabım
    Psikolojik Gerilim Filmi "Watcher"dan Fragman!

    Prömiyerini Sundance Film Festivali'nde yapan filmin yaz aylarında vizyona girmesi bekleniyor.

    İlk gösterimini Sundance Film Festivali'nde yapan ve oldukça olumlu yorumlar alan korku ve gerilim filmi "Watcher"dan ilk fragman yayınlandı. 

    Filmin yönetmen koltuğunda Chloe Okuno oturuyor. "Watcher" daha önce kısa filmleriyle çeşitli festivallerde ödül kazanan Okuno'nun ilk uzun metraj filmi. Okuno filmin senaryosunu "Girls Night Out", "Scar" gibi yapımların senaryolarını da kaleme almış olan Zack Ford ile birlikte yazdı. 

    Filmin başrolünde "It Follows", "The 5th Wave", "Independence Day: Resurgence" gibi filmlerden tanıdığımız Maika Monroe yer alıyor. Monroe'ye Karl Glusman, Burn GormanTudor Petrut ve Madalina Anea gibi isimler eşlik ediyor. 

    "Watcher"ın konusu kısaca şöyle: Yeni evli bir çift olan Julia (Maika Monroe) va Francis (Karl Glusman), Bükreş'te bir daireye taşınırlar. Tam da bu sırada bir seri katilin serbest kalması, şehirde panik etkisi yaratır. Yeni evlerine alışmaya çalışan Julia, bir süre sonra yan apartmanlarda yaşayan biri tarafından izlendiğini fark eder...

    Fragman, Julia'nın gecenin bir yarısı uyandığını gösteren ürkütücü bir hava ile açılıyor. Pencerede birini gördüğünü fark eden Julia, adamın onları taşındıklarından beri izlediklerini söylüyor. Eşi Francis ise duruma espriyle yaklaşarak Julia'nın endişesini paylaşmıyor.

    Çarpıcı bir psikolojik gerilim olarak tarif edilen "Wacher"ın yaz aylarında vizyona girmesi bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top