Hesabım
    Ana De Armas ve Ben Affleck'li Erotik Gerilim "Derin Sular" Amazon Prime Video’da!

    Adrian Lyne tarafından yönetilen "Derin Sular" şimdi Amazon Prime Video'da!

    Merakla beklenen "Derin Sular" nihayet izleyiciyle buluşuyor. Başrollerinde Ben Affleck ve Ana de Armas'ın yer aldığı film, daha önce "Flashdance", "Fatal Attraction", "Indecent Proposal", "Unfaithful" gibi filmlere imza atan  Adrian Lyne'ın uzun bir arada sonra çektiği ilk film olma özelliği taşıyor.

    "Derin Sular"ın oyuncu kadrosunda ayrıca Tracy LettsLil Rel HoweryDash MihokFinn WittrockJacob ElordiRachel Blanchard ve Michael Braun gibi isimler yer alıyor.  Patricia Higsmith tarafından yazılan çok satan romandan uyarlanan "Derin Sular"ın senaryosu Zach Helm ve Sam Levinson tarafından kaleme alındı. Film, mutsuz bir evlilik yaşayan bir çiftin hayatına odaklanıyor. 

    Filmin konusu kısaca şöyle: Vic (Ben Affleck) ve Melinda Van Allen (ana de Armas), evliliklerinde sorun yaşayan bir çiftir. Uzun süredir yaşadıkları sıkıntı, aralarında sevginin de giderek azalmasına neden olur. Evliliklerini sonlandırmak istemeyen çift, birbirlerinin başkaları ile görüşmelerine izin vererek boşanmaktan kaçınmaya çalışır. Ancak Melinda'nın görüştüğü kişilerin tek tek ortadan kaybolması, Vic'in baş şüpheliler arasında yer almasına neden olur.

    Nefes kesen gerilim "Derin Sular"ı şimdi Amazon Prime Video'da izlemek için tıklayın...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top