Hesabım
    Samuel Jackson Açıkladı: Nick Fury Hangi Marvel Yapımlarında Yer Alacak?

    Ünlü oyuncu, Nick Fury'i yakın zamanda "Secret Invasion" dizisi dışında da izleyeceğimizi doğruladı.

    Samuel L. Jackson, hayranların Nick Fury'yi Marvel Sinematik Evreni'nin "4. Aşama" projelerinin çoğunda göreceğini doğruladı. 

    "Happy, Sad, Confused" adlı podcast yayınına konuk olan Jackson, Marvel'ın sevilen süper casusunun yalnızca yaklaşmakta olanDisney+ dizisi Secret Invasion'da görünmeyeceğini ağzından kaçırdı.

    "Londra'dayken, Ant-Man and The Wasp: Quantumania ve The Marvels çekiliyordu ve biz Secret Invasion'ı çekmeye hazırlanıyorduk. Yani bir stüdyoda aynı anda üç Marvel filmi çekiliyor gibiydi" diyen Samuel Jackson, "Ben de bir nevi bir yerden bir yere koşuşturuyordum" diyerek dikkat çekti.

    73 yaşındaki Jackson, çok sayıdaki Marvel Sinematik Evreni projesi için süren yoğun çekim sürecinden sağ çıkıp çıkamayacağı konusunda şaka yapmaya devam ederek "Birinin size dokuz filmlik bir anlaşma yapacağınızı söylemesi biraz garip, 'Dokuz film çekmek için daha ne kadar hayatta kalacağım?' diyorsun çünkü eskiden film çekmek biraz zaman alırdı. Hâlâ öyle ama insanlar bir seferde iki ya da üç tane yapıyor. . Marvel Evreni'nde… bu çılgınlık." dedi. 

    Samuel Jackson bu ifadeleriyle, yakın zamanda Secret Invasion dizisinde izlemeyi beklediğimiz Nick Fury'i 28 Temmuz 2023'te vizyona girecek olan Ant-Man and The Wasp: Quantumania ve 17 Şubat 2023'te vizyona girecek The Marvels'ta da göreceğimizi doğrulayarak hayranlarını sevindirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top