Hesabım
    "The Batman"in Gişedeki Liderliği Devam Ediyor

    ABD gişesinde "The Batman" liderliği devam ederken, anime "Jujutsu Kaisen 0" da oldukça başarılı bir açılışa imza attı.

    Matt Reeves'in yönettiği Robert Pattinson'lı "The Batman" ABD gişesinde bir numaradaki yerini koruyor. Film, vizyondaki üçüncü haftasında 36.8 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. Bu açıdan Christopher Nolan'ın yönettiği Batman filmi "The Dark Knight" ve diğer bir DC filmi olan "Wonder Woman"ın gerisinde kaldı. "The Dark Knight" üçüncü  hafta sonunda 42.6 milyon dolar kazanırken,  "Wonder Woman" 41.2 milyon dolar gişe geliri elde etmişti. ABD'deki toplam gişe hasılatı 300 milyon dolar olan "The Batman"in, dünya çapındaki kazancı ise 600 milyon dolara ulaşmak üzere. 

    ABD gişesinin ikinci sırasında bir anime filmi olan "Gekijouban Jujutsu Kaisen 0" yer alıyor. Film vizyondaki ilk haftasında 17.7 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. Gişe listesinin ilk beşinde yer alan diğer filmlere kıyasla çok az salonda gösterime giren filmin ikinci sırada yer alması büyük bir başarı. 

    Tom Holland ve Mark Wahlberg'li video oyunu uyarlaması "Uncharted" hala ilk beşteki yerini koruyor. Gişe listesinin üçüncü sırasında yer alan filmin hafta sonu geliri 8 milyon dolar oldu ve film ABD'de toplamda 126 milyon dolar gişe kazancına ulaştı. 

    Dördüncü sırada vizyona yeni giren bir film bulunuyor. Ti West tarafından yazılıp yönetilen A24 yapımı korku filmi "X" ilk hafta sonunda 4.4 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. Beşinci sırada ise 4.1 milyon dolar ile, Channing Tatum'un hem oynayıp hem yönettiği komedi filmi "Dog" bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top