Hesabım
    "West Side Story" Yıldızı Rachel Zegler, Oscar'a Davet Edilmedi!

    Steven Spielberg'in "West Side Story"si En İyi Film Oscar'ı için yarışıyor ancak filmin başrolü Rachel Zegler ödül törenine davet edilmedi.

    Usta yönetmen Steven Spielberg'in kariyerindeki ilk müzikal filmi "West Side Story", bu yılın Oscar ödüllerinde En İyi Film de dahil olmak üzere toplam 7 kategoride yarışıyor. Buna rağmen filmin başrolü Rachel Zegler, 27 Mart'ta düzenlenecek Oscar Ödül törenine davet edilmedi.

    "West Side Story", filmde Maria karakterini canlandıran ve beğenilen bir performans orataya koyan Zegler'in ilk filmiydi. Ancak önümüzdeki dönemde genç oyuncuyu başka büyük projelerde görmeye devam edeceğiz. Disney'in live-action "Snow White and the Seven Dwarfs" uyarlamasında Pamuk Prenses rolünde izleyeceğimiz Rachel Zegler'ı aynı zamanda DC'nin "Shazam! Fury of the Gods" filminde de göreceğiz.

    Sene boyunca düzenlenen pek çok ödül töreninde gördüğümüz Rachel Zegler'ın Oscar'a davet edilmediği, bir hayranının sosyal medya üzerinden törende ne giyeceğini sorması üzerine ortaya çıktı. Hayranların tepkisi doğal olarak Akademi'ye yönelse de Deadline, Oscar ödül töreni davetiyelerini film stüdyolarının dağıttığını öğrendi. Dolayısıyla Rachel Zegler'ın geceye davet edilmemesinin asıl sorumlusu Disney. 

    Zegler, Instagram üzerinden yaptığı açıklamada "Bilmiyorum, her şeyi denedim ama bu gerçekleşmeyecek. West Side Stoy'i kanepemden destekleyeceğim ve 3 yıl önce yorulmadan yaptığımız iş için gurur duyacağım. Umarım bir son dakika mucizesi olur ve filmimizi şahsen kutlayabilirim ama bazen böyle oluyor sanırım. Bütün şok ve öfke için teşekkürler, hayal kırıklığına uğradım ama sorun değil. Filmimizle çok gurur duyuyorum" ifadelerinde bulundu. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top