Hesabım
    "Crazy Rich Asians 2" Filminin Senaryosunu Yazacak İsim Belli Oldu

    2018 yapımı romantik komedi "Crazy Rich Asians"ın devam filmini Amy Wang yazacak.

    Warner Bros ve Color Force, Crazy Rich Asians devam filminin senaryosunu kaleme alması için Çinli-Avustralyalı yazar Amy Wang ile anlaştıklarını duyurdular. 

    Jon M. Chu tarafından yönetilen ve Kevin Kwan'ın çok satan romanından uyarlanan "Crazy Rich Asians" 2018 yılının ticari anlamda başarılı olan yapımlarından biriydi. Başrollerini Constance Wu ve Henry Golding'in üstlendiği romantik komedinin bu başarısı, kaçınılmaz olarak bir devam filmi olasılığını doğurdu ve Warner Bros. 2018'de "Crazy Rich Asians 2" filminin çekileceğini açıkladı. Fakat bugüne kadar filmle ilgili herhangi somut bir adım tam olarak atılmamıştı. 

    Wang, Jon M. Chu tarafından yönetilecek devam filminin senaryosunu yazma görevini tek başına üstlenecek. İlk filmin senaristleri olan Peter Chiarelli ve Adele Lim projede yer almayacaklar. Adele Lim, ödeme konusunda yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle 2019 yılında projeden ayrıldığını açıklamıştı. Peter Chiarelli ise, Covid 19 pandemisi nedeniyle proje kesintiye uğramadan önce devam filminin hikayesinin taslağını yazmıştı.

    Şimdilik "Crazy Rich Asians 2" olarak anılan filminr esmi adı henüz belli değil. Filmin Kevin Kwan'ın roman seirsindeki ikinci kitap olan "China Rich Girlfriend" ile aynı adı taşıyacağı tahmin ediliyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top