Hesabım
    Merakla Beklenen "Kim Bu Aile?" Filminin Vizyon Tarihi Açıklandı

    CJ ENM Türkiye, Merakla Beklenen “Kim Bu Aile?” Filminin Vizyon Tarihini Açıkladı!

    Eğlenceli hikayesi, yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu ve zengin prodüksiyonuyla, yılın merakla beklenen komedi filmi "Kim Bu Aile?"nin vizyon tarihi belli oldu! CJ ENM'nin yapımcılığını üstlendiği "Kim Bu Aile?" 7 Ekim 2022 tarihinde sinemalarda seyircisiyle buluşacak.

    Yönetmen koltuğunda, "Küçük Esnaf", "Yol Arkadaşım", "Bayi Toplantısı" gibi filmlerin gişe rekortmeni yönetmeni Bedran Güzel’in oturduğu filmin güçlü oyuncu kadrosunda; Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Altan Erkekli, Fatih AlBeste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya yer alıyor.

    Aksiyon ve komedi türündeki "Kim Bu Aile?" sinema seyircisine uzun süredir özlediği komediyi ve eğlenceyi sunmayı vadediyor. Filmin senaryosu Ali Erkan Ersezer tarafından kaleme alındı. 

    "Kim Bu Aile?" filmi aynı zamanda CJ ENM Türkiye’nin tek başına yapımcılığını üstlendiği ilk imza film olma özelliğini taşıyor. Oscar ödüllü "Parasite" filminin de yapımcısı, Kore menşeli CJ ENM’in Türkiye ofisi olan sektör lideri şirket, ortak yapımlarının yanı sıra son zamanlara damga vuran, gişe rekortmeni "Bergen" filmi de dahil olmak üzere sayısız filmin dağıtımcılığını yürütüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top