Hesabım
    Aksiyon Filmi "Eraser: Reborn"dan İlk Fragman Yayınlandı!

    Film, 1996 yapımı Arnold Schwarzenegger'li "Eraser" filminin hikayesini yeniden başlatacak.

    Senaryo yazarı, yönetmen ve yapımcı John Pogue tarafından yönetilen aksiyon filmi "Eraser: Reborn"dan ilk fragman yayınlandı. Senaryosu Michael D. Weiss tarafından kaleme alınan "Eraser: Reborn", 1990'lı yılların popüler bir aksiyon filminin hikayesini günümüze taşıyor. 

    Başrolünde Arnold Schwarzenegger'in rol aldığı 1996 yapımı "Eraser" (Silici) filmi, bir tanık koruma uzmanının etrafında gelişen olayları anlatıyordu. "Silici" lakabıyla tanınan John Kruger'ın görevi, tanıkların zarar görmemesi için onların geçmişlerini temizlemek ve onlara, yeni hayatlarında sürdürecekleri yeni kimlikler bulmaktır. Bir gün korumak zorunda olduğu güzel bir kadın ile başları belaya girer, çünkü bu kadın hükümet yetkililerinin de karıştığı bir yolsuzluğa şahit olmuştur...

    Bu hikayeyi yeniden başlatacak olan "Eraser: Reborn", önemli tanıkların sahte ölümlerini düzenleme, önceki varlıklarına dair tüm izleri silme ve böylece yeni bir hayata başlamalarına olanak sağlama konusunda uzmanlaşan Mason Pollard'ın hayatına odaklanıyor.

    Filmin başrolünde, Mason Pollard'ı canlandıracak isim Dominic Sherwood (Penny Dreadful, Shadowhunters). Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca McKinley Belcher III, Mampho Brescia, Soyama Mbashe gibi isimler yer alıyor. "Eraser: Reborn" önümüzdeki sonbaharda HBO Max'te izleyiciyle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top