Hesabım
    Jared Leto, "Tron" Devam Filmi Hakkında Konuştu

    "Tron" devam filminin başrolünü üstleneceği açıklanan Jared Leto, projenin geleceğine ilişkin olumlu açıklamalarda bulundu.

    Jared Leto, uzun zamandır proje geliştirme aşamasında bulunan "Tron 3" filmi hakkında açıklamalarda bulundu. Yönetmenliğini Garth Davis'in üstleneceği filmin başrolünü Leto'nun üstleneceği 2020 yılında açıklanmıştı ancak aradan geçen iki yılda filmle ilgili herhangi bir gelişme yaşanmadı.

    Joseph Kosinski'nin yönettiği 2010 yapımı "Tron Efsanesi", 1982 tarihli "TRON" filminin devamı olarak izleyicilerle buluştu. Jeff Bridges'in başrolde olduğu bilim kurgu ve macera filmi, Steven Lisberger tarafından yönetilmişti. Film, video oyunları tasarlayan Kevin'in, patronun kendi işlerini çaldığını ispatlamaya çalışırken kendi yazıdığı programın içinde esir olmasını anlatıyordu. 

    Devam filmi "Tron Efsanesi"nde Jeff Bridges, Kevin Flynn karakteriyle hikayeye geri dönerken, yeni maceranın başrolünü Garrett Hedlund ve Olivia Wilde üstlendi. 170 milyon dolar bütçeyle çekilen film dünya çapında 400 milyon dolar gişe hasılatı elde etti ancak bu oran Disney'in devam filmini harekete geçirmesi için yeterli olmadı. Dolayısla üçüncü Tron filmi projesi 2015 yılında resmen iptal edildi. 

    2020 yılında ise Tron hayranlarını sevindiren haber geldi. Garth Davis'in yöneteceği filmde başrolü Jared Leto'nun üstlendiği açıklandı ve proje neredeyse yine kayıplara karıştı. Geçtiğimiz günlerde ScreenRant'a bir röportaj veren Leto'ya film hakkında herhangi bir gelişme olup olmadığı soruldu. 

    Jared Leto, TRON filminin büyük bir hayranı olduğunu söyledi ve "Disney'deki inanılmaz ortaklarımızla Tron üzerinde çok çalışıyoruz. Yaklaşıyoruz. Gittikçe daha da yakınlaşıyoruz ve kim bilir? Er ya da geç bir şey geliyor olabilir." ifadelerinde bulundu. Leto'nun bu açıklamasından proje ile ilgili kesin bir bilgi edinemesek de en azından projenin rafa kalkmadığını duymuş olduk. 

    Oscar'lı oyuncu Jared Leto, yakın zamanda Sony'nin Marvel Evreni'nde yer alan "Morbius" filmiyle seyircilerle buluşacak. Filmin başarısı, Tron 3 projesinin hızlanmasında ya da iptal edilmesinde etkili olabilir. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top