Hesabım
    A24, Alex Garland İmzalı "Men"in İlk Uzun Fragmanını Yayınladı!

    A24 yapımı korku filminin başrolünü Oscar adayı Jessie Buckley üstleniyor.

    Beğenilen gerilim ve bilim kurgu filmleri "Ex Machina" ile "Annihilation"a imza atan senarist ve yönetmen Alex Garland'ın üçüncü uzun metraj projesi olan "Men" filminden ilk uzun fragman yayınlandı. 

    A24 yapımı filmin başrolünde, Maggie Gyllenhaal tarafından yönetilen The Lost Daughter filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar'ına aday gösterilen Jessie Buckley yer alıyor. Filmde Buckley'e, Paapa Essiedu ve birden fazla karakteri canlandıran Rory Kinnear eşlik ediyor.

    Film, kocasının ölümünden sonra, ruhen iyileşme amacıyla İngiltere'nin kırsal bölgelerinde tek başına bir tatile çıkan genç bir kadın olan Harper'ın (Jessie Buckley) hikayesini anlatıyor. Fakat kaldığı kır evinin etrafını çeviren ormanlarda yaşayan birinin ya da bir şeyin kendisini izlemeye başladığını fark etmesiyle birlikte Harper'ın tatili kabusa döner. 

    "Men", tuhaf bilim kurgu hikayelerine olan tutkusuyla tanınan Alex Garland'ın şimdiye kadarki en tuhaf projesi gibi görünüyor. Garland'ın daha önceki filmlerinden farklı bir atmosfere sahip olan "Men", bilim kurgudan ziyade korku türüne yakın duruyor.

    Filmin 3 Haziran 2022 tarihinde sinemalarda olması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top