Hesabım
    Toplama Kampındaki Bir Boksörün Hayatını Anlatan "The Survivor"dan Fragman!

    Barry Levinson tarafından yönetilen biyografi filminin başrolünde Ben Foster yer alıyor.

    HBO, gerçek bir yaşam hikayesinden uyarlanan "The Survivor" filminden yeni bir fragman yayınladı. Filmin yönetmen koltuğunda, "Good Morning Vietnam", "Rain Man", "Sleepers" ve "Wag the Dog" gibi filmlere imza atan Barry Levinson oturuyor. Senaryo ise Justine Juel Gillmer tarafından kaleme alındı. 

    "The Survivor", profesyonel boksör Harry Haft'ın hayat hikayesini anlatıyor. Filmde Ben Foster tarafından canlandırılan Haft, İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra hayatta kalabilmek için toplama kamplarında mahkumlarla savaşan bir boksördür. Fragmanda, bir gazetecinin Auschwitz'den sağ kurtulan biri olarak Haft'ın hikayesini anlasını istediğini görüyoruz. 

    Medyada görünmeye kabul eden Haft'ın esas amacı ise eski kız arkadaşının, ilk aşkının kendisinin hala hayatta olduğunu bilmesini sağlamak. Bunun için boks efsanesi Rocky Marciano ile dövüşmeye karar veren Haft, toplama kamplarında dövüşerek hayatta kaldığını açıkladığı için hain suçlamasıyla karşılaşıyor.

    Filmde Ben Foster'a, Danny DeVito, Vicky Krieps, Bill Magnussen, Peter Sarsgaard, Saro EmirzeDar Zuzovsky ve John Leguizamo gibi isimler eşlik ediyor. 

    Biyografi ve dram filmi "The Survivor" 27 Nisan'da yani Uluslararası Holokost'u Anma Günü'nde HBO Max'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top