Hesabım
    Ferzan Özpetek İmzalı "Şans Tanrıçası" Sinemalarda!

    Ferzan Özpetek'in son filmi "Şans Tanrıçası", bugünden itibaren sinemalarda seyircileri bekliyor!

    "Harem Suare", "Serseri Mayınlar", "İstanbul Kırmızısı" gibi birçok başarılı filmiyle tanıdığımız usta sinemacı Ferzan Özpetek'in son filmi Şans Tanrıçası (La dea fortuna) bu hafta vizyona giriyor. Pandemi nedeniyle vizyon tarihi birkaç kez ertelenen film, bugünden itibaren sinemalarda seyircileri bekliyor.

    Başrollerini Stefano AccorsiEdoardo Leo ve Jasmine Trinca'nın üstlendiği filmde ayrıca Ferzan Özpetek'in önceki filmlerinde de birlikte çalıştığı Serra Yılmaz rol alıyor. "Şans Tanrıçası"nın senaroyusu Ferzan Özpetek, Silvia Ranfagni ve Gianni Romoli tarafından kaleme alındı.

    Birçok festivalde gösterilen ve ödüllerle dönen "Şans Tanrıçası" özellikle  En İyi Oyuncu ve En İyi Müzik ödülleriyle dikkat çekiyor. Film ayrıca Amerika'da düzenlenen İtalyan Film Festivali'nde En İyi Film Ödülü'ne layık görüldü. 

    "Şans Tanrıçası"nın konusu kısaca şöyle: Alessandro (Edoardo Leo) ve Arturo (Stefano Accorsi), on beş yıldır birlikte olan bir çiftir. Birbirlerine karşı hissettikleri tutku ve aşk sevgiye dönüşmesine rağmen çift bir süredir ilişkilerinde kriz yaşamaktadır. Bu sırada çiftin yakın arkadaşları olan Annamaria (Jasmine Trinca), Alessandro ve Arturo’dan birkaç gün için çocuklarına bakmalarını ister. Çocukların hayatlarına ani girişi, Alessandro ve Arturo’nun hayatlarının beklenmedik ve geri dönüşü olmayan bir şekilde değişmesine neden olur.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top