Hesabım
    Luca Guadagnino'nun, Timothée Chalamet'li "Bones and All" Filmini MGM Satın Aldı

    Yamyamlık konulu film, "Beni Adınla Çağır" filminin yönetmeni ve oyuncusunun birlikte çalıştıkları ikinci proje olacak.

    MGM, Luca Guadagnino'nun yönettiği, Taylor Russell ve Oscar adayı Timothée Chalamet'in başrollerini paylaştığı "Bones and All" adlı yetişkinliğe geçiş temalı romantik - korku filminin dünya çapındaki dağıtım haklarını aldı. Proje, "Beni Adınla Çağır" filmiyle büyük başarı ve tanınırlık elde eden Gudagnino'nun Amerika Birleşik Devletleri'ndeki ilk uzun metrajlı filmi olma özelliğini taşıyor. 

    Anlaşmayla ilgili olarak Deadline'a yaptığı açıklamada "Sinemacıları çok seven ve cesur vizyona saygı duyan bir stüdyo olan MGM'nin filmimi dünyaya sunacak olmasından ve Timothée, Taylor, Mark ve ekibin geri kalanının muhteşem çalışmalarının bu filmde izlenecek olmasından çok mutluyum." diyen Gudagnino, "Bones and All, Kevin Ulrich, Mike De Luca ve Pam Abdy'den daha iyi ellerde olamazdı. On yıllardır en sevdiğim filmlerin birçoğunun başlangıcında kükreyen ikonik aslanla ilişkilendirilmekten gerçekten gurur duyuyorum." ifadelerinde bulundu.

    Camille DeAngelis'in 2015 tarihli romanından uyarlanan "Bones and All", genç bir kadının babasını bulma ve neden sevdiği insanları öldürme ve yeme dürtüsü taşıdığını öğrenme umuduyla ülke çapında yaptığı bir yolculuğa odaklanan bir yetişkinlik dönemi romantik korku hikayesi olarak tanımlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top