Hesabım
    Netflix Romantik Dramı "Yol Arkadaşım"dan Fragman

    Film, Sarah Dessen'in çok satan romanından uyarlandı.

    Netflix'in 22 Nisan'da yayınlanacak olan romantik dram filmi "Along For The Ride"dan ("Yol Arkadaşım") ilk fragman paylaşıldı. 

    Sahil kesimlerinde geçen romantik hikayeleriyle tanınan Sarah Dessen'in ülkemizde "Yol Arkadaşım" adıyla yayınlanan çok satan romanından uyarlanan filmin senaryosunu Sofia Alvarez yazdı. Filmin yönetmenliğini de üstlenen Sofia Alvarez daha önce Netflix yapımı "To All the Boys I've Loved Before" ve "To All the Boys: P.S. I Still Love You" romantik komedilerini yönetmişti.

    "Along For The Ride"ın başrolleri Emma Pasarow ve Belmont Cameli paylaşıyor. Filmde ayrıca Dermot Mulroney, Andie MacDowellKate Bosworth ve Genevieve Hannelius gibi isimler rol alıyor.

    Filmin konusu kısaca şöyle: Ailesinin boşanması nedeniyle kaygılı bir yaşam sürmekte olan ve aşırı derecede uykusuzluk hastalığından muzdarip olan olan Auden (Emma Pasarow), üniversiteye gitmeden önceki yaz, babasıyla (Dermot Mulroney) biraz zaman geçirmek ve belki de görmezden geldiği o genç tuhaflıklardan bazılarının tadını çıkarmak için sahil kasabası Colby'ye gider.Auden, Colby'deki gece keşiflerinde kendisine eşlik eden ve kendisi gibi bir uykusuzluk hastası olan Eli (Belmont Cameli) ile tanışır. İki genç arasında oluşan bağlantı onları gölgede tutan şeyle yüzleşmeye zorlar.

    "Along For The Ride" 22 Nisan'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top