Hesabım
    "Kayıp Şehir", "The Batman"i Tahtından Etti!

    Başrollerini Sandra Bullock ve Channing Tatum'un paylaştığı "Kayıp Şehir", ABD gişesinde bir numarada!

    Aaron Nee ve Adam Nee tarafından yönetilen aksiyon komedisi "Kayıp Şehir" ("The Lost City"), ABD gişesinde 3 haftadır bir numarada olan "The Batman"i tahtından etti. 

    Başrollerini Sandra Bullock ve Channing Tatum'un üstlendiği, ayrıca Daniel Radcliffe ve Brad Pitt'in rol aldığı "Kayıp Şehir", ilk hafta sonunda 31 milyon dolar gişe hasılatıyla açılış yaptı. Film izleyecilerden ve eleştirilerden karışık yorumlar aldı. 

    Matt Reeves imzalı, Robert Pattinson'lı "The Batman" ise vizyondaki dördüncü hafta sonunda 20.5 milyon dolar kazandı. ABD'deki toplam hasılatı 332 milyon dolara ulaşan film, dünya çapında ise 672 milyon 851 dolar kazandı. 

    Bu hafta ABD gişesinin üçüncü sırasında, "RRR (Rise Roar Revolt)" adlı aksiyon filmi bulunuyor. S.S. Rajamouli tarafından yönetilen Hindistan yapımı film, ilk hafta sonunda 9.5 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. 

    Tom Holland ve Mark Wahlberg'li video oyunu uyarlaması "Uncharted" vizyondaki altıncı haftasında halen gişe listesinin ilk beşindeki yerini koruyor. Film geçtiğimiz hafta sonunda yalnızca 5 milyon dolar kazanmış olsa da toplam hasılatı 133. 6 milyon dolara ulaştı. 

    ABD gişesinin ilk beşini tamamlayan film ise, geçen hafta sürpriz bir şekilde ikinci sırada yer alan anime filmi "Gekijouban Jujutsu Kaisen 0" oluyor. Filmin ikinci hafta sonundan elde ettiği gişe hasılatı 4.6 milyon dolar. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top