Hesabım
    Sharon Stone, DC'nin "Blue Beetle" Filminde Rol Alacak!

    Stone, filmin kötü karakteri olan Victoria Kord'u canlandıracak.

    DC Comics'in yeni filmi "Blue Beetle"ın oyuncu kadrosuna son olarak Sharon Stone katılıyor. Stone'un, filmin kötüsü Victoria Kord'u canlandırmak için Warner Bros. ile son görüşmeleri gerçekleştirdiği açıklandı. 

    Yönetmen koltuğunda Angel Manuel Soto'nun oturduğu "Blue Beetle" filminin senaryosunu Gareth Dunnet-Alcocer yazıyor. Meksikalı bir gencin, kendisine süper güç ve bir zırh veren, uzaydan gelen bir böceği bulmasını anlatan filmin başrolünde Xolo Maridueña yer alıyor.

    "Blue Beetle"ın oyuncu kadrosunda ayrıca George Lopez, Adrianna Barraza, Harvey Guillén, Bruna Marquezine, Damián AlcázarBelissa Escobedo ve Elpidia Carrillo gibi isimler bulunuyor. 

    Warner Bros. filmi yalnızca HBO Max'te yayınlama kararından vazgeçerek sinemalarda da gösterime sokmaya karar verdi. "Blue Beetle" 2023 yazında sinemalarda olacak. 

    Filmin konusu ise kısaca şöyle: Ergenlik çağındaki Meksikalı Amerikalı genç Jamie Reyes, en yakın arkadaşları olan Paco ve Brenda ile okuldan dönerken tuhaf bir böceğe rastlarlar. Reyes, tuhaf bir arsaya gömülü olan böceği incelemek için eve götürmeye karar verir. Ancak gece olduğunda böcek canlanır ve Jamie’nin omurgasına yerleşir. Bu durum üzerine Jamiei hızını ve gücünü arttıran bir kostüme sahip olur. Bu kostüm sayesinde Jamie ayrıca silah, kanat ya da kalkan üretebilmektedir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top