Hesabım
    Oscar Ödüllü Chris Williams'ın Yeni Filmi "Deniz Canavarı"na İlk Bakış!

    "Deniz Canavarı" 8 Temmuz'da Netflix'te!

    2015'te En İyi Animasyon Oscar'ını kazanan "Big Hero 6" ("6 Süper Kahraman") filminin ve 2017'de yine En İyi Animasyon Oscarı için yarışan "Moana"nın yönetmenliğini üstlenen senarist ve yönetmen Chris Williams'ın yeni animasyon filmi "Deniz Canavarı"nın ilk fragmanı paylaşıldı. 

    Senaryosu Chris Williams ve Nell Benjamin tarafından yazılan "Deniz Canavarı" denizlerde korkunç canavarların yaşadığı fantastik bir dönemde geçiyor ve ünlü bir canavar avcısı olan Jacob Holland'ın maceralarını anlatıyor. 

    Çevresindeki kişiler tarafından sevilen bir avcı olan Jacob Holland'ın hayatı, Maise Brumble adlı küçük bir kızın gemisine saklanmasıyla birden değişir. Jacob'ın kim olduğunu bilmeden onun gemisine sığınan Maise ile Jacob arasında beklenmedik bir dostluk oluşur ve ikili birlikte destansı bir deniz yolculuğuna çıkarlar. Ancak Maise'nin en korkunç deniz canavarlarından biriyle arkadaş olması Jacob'ın hayatını altüst eder...

    Genç oyuncu Zaris-Angel Hator'ın Maise Brumble'a sesiyle hayat verdiği filmin seslendirme kadrosunda ayrıca Karl Urban, Jared Harris, Marianne Jean-BaptisteDan Stevens ve Kathy Burke gibi usta isimler yer alıyor. 

    "Deniz Canavarı" 8 Temmuz'da Netflix'te gösterime girecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top