Hesabım
    Karen Gillan ve Aaron Paul'un Rol Aldığı Bilim Kurgu Filmi "Dual"dan Fragman!

    Film, Riley Stearns tarafından yazıldı ve yönetildi.

    Daha önce "Faults" adlı suç komedisini ve "The Art of Self-Defense" adlı aksiyon komedisini yazıp yöneten Riley Stearns üçüncü uzun metraj filmi "Dual" ile bilim kurgu sinemasına sıçrıyor. 

    Başrollerini "Doctor Who", "Guardians of Galaxy", "Avengers: Endgame" gibi yapımlarda izlediğimiz Karen Gillan ile "Breaking Bad" dizisindeki Jesse Pinkman karakteriyle büyük bir tanınırlık kazanan Aaron Paul'un üstlendiği "Dual"ın senaryosu da Riley Stearns tarafından kaleme alındı. 

    Tedavisi olmayan bir hastalıkla mücadele eden genç bir kadının hayatına odaklanan "Dual"ın oyuncu kadrosunda ayrıca "Divergent" üçlemesinde rol alan Theo James ve "Hawaii Five-0" dizisinde oynayan Beulah Koale de rol alıyor. 

    "Dual"ın konusu kısaca şöyle: Ölümcül bir hastalıktan muzdarip olan Sarah (Karen Gillan), kaçınılmaz ölümünün ardından geride bırakacağı ailesinin ve arkadaşlarının acısını dindirmek için kendisini klonlatır. Ne var ki Sarah beklenmedik bir şekilde iyileşir... Bu durumda doğal olarak klonunun görevine son vermek ister, ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. 

    Filmin Amerika'daki vizyon tarihi 15 Nisan olarak açıklandı. Ülkemizde ne zaman gösterime gireceği ise henüz bilinmiyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top