Hesabım
    Bruce Willis'e Verilen Razzie (Altın Ahududu) Ödülü Geri Çekilecek Mi?

    Yılın en kötü filmlerini ve performanslarını "ödüllendiren" Razzie Ödülleri, ünlü yıldızın afazi teşhisi sonrası ödülü geri alacak mı?

    Yılın en kötü filmlerini ve performanslarını "ödüllendiren" Razzie (Altın Ahududu) Ödülleri, bu yıl Bruce Willis'e özel bir kategori açmıştı. Ünlü yıldızın afazi teşhisi sonrası ödülün geri alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Razzie kurucuları daha önce hafifletici koşullar karşısında bazı ödüllerin hak edilmediğini kabul etmiş olsa da, bu lütfun Bruce Willis'i kapsayıp kapsamayacağı henüz belli değil.

    Geçen hafta Bruce Willis, uzay aksiyon oyunu Cosmic Sin'deki performansıyla Altın Ahududu Ödülü'nü aldı. Yıldızın yarıştığı kategoride rakibi yoktu çünkü sadece Bruce Willis için özel bir yarışma kategorisi açıldı. "2021 Yapımı Filmde En Kötü Bruce Willis Filmi" kategorisinde, yıldızın American Siege, Apex, Cosmic Sin, Deadlock, Fortress, Midnight in the SwitchgrassOut of Death ve Survive the Game filmlerindeki performansları aday gösterildi. 

    Willis'in ailesinin, yıldıza konuşma ve konuşulanları anlama gibi zihinsel foksiyonların yitimine yol açan afazi (söz yitimi) hastalığı teşhisi konulduğunu açıklamasından sonra, hayranlar tarafından Razzie Ödülleri'nin verdikleri ödülü geri çekmesi ve Bruce Willis'i onurlandırması bekleniyor.

    Razzie cephesinden ise bu konuyla ilgili net bir açıklama henüz yapılmadı. IndieWire'a konuşan organizatörler, Bruce Willis'in hastalığına nasıl tepki vermeleri gerektiğini halen tartıştıklarını belirttiler. Razzie organizatörleri, Çarşamba günü yayınladıkları bir tweet ile Willis'in durumu için taziyelerini ifade ettiler ancak "belki de bu, 2021'de neden patlamak istediğini açıklıyor" ifadelerini de kullandılar.

    Razzie Ödülleri, yıllardır kötü niyetli yaklaşımları nedeniyle eleştiriliyor ancak organizatörler her şeyin bir şaka olduğunu söyleyerek, normal şartlarda iyi bir üne sahip olan yeteneklerden gelen berbat işleri öne çıkarmayı amaçladıklarını belirtiyorlar. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top