Hesabım
    Haley Joel Osment'tan, Hastalığı Nedeniyle Oyunculuğu Bırakan Bruce Willis Hakkında Duygusal Paylaşım

    İkili, M. Night Shyamalan'ın efsane filmi "Altıncı His"te başrolü paylaşmıştı.

    Eski çocuk yıldız Haley Joel Osment, M. Night Shyamalan tarafından yazılan ve yönetilen, şaşırtıcı sonuyla kısa sürede ikonikleşen 1999 yapımı "Altıncı His" filminde birlikte rol aldığı Bruce Willis ile ilgili dokunaklı bir paylaşımda bulundu. 

    Bruce Willis'e afazi hastalığı teşhisi konulduğunu ve bu nedenle oyunculuk kariyerini sonlandırdığını öğrenen Haley Jole Osment, Instagram hesabında yıldızın gençliğine ait bir fotoğrafı paylaştı ve "Önce büyük ekranda, sona ise şans eseri şahsen tanışarak, her zaman hayranlıkla baktığım biri için doğru kelimeleri bulmak zor oldu" ifadelerini kullandı.

    "O, neredeyse yarım yüzyıla yayılan kariyeriyle tüm hayatımızı zenginleştiren gerçek bir efsane" diyen Osment, "İlk elden tanık olduklarım ve gelecek yıllar boyunca zevk almamız için inşa ettiği muazzam işler için çok minnettarım." diyeren Bruce Willis'e sevgisini ve büyük saygısını dile getirdi.

    Osment açıklamasını Bruce Willis'in ailesinden de bahsederek sonlandırdı: "Bruce ve ailesi, onları her zaman tanımlayan cesaret ve yüksek ruhla ilerlerken onlara duyduğum saygı ve derin hayranlığı ifade etmek istedim."

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Haley Joel Osment (@hjosment)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top