Hesabım
    "The Crow" Yeniden Çekiliyor, Başrolde Bill Skarsgård Var!

    Başroldeki Brandon Lee’nin trajik ölümüyle tarihe geçen "The Crow" yeniden çekiliyor.

    1994 yapımı kült film The Crow’un yıllardır arapsaçına dönen yeniden çevriminden nihayet sıcak haberler geldi. Yönetmenliğini Rupert Sanders'ın üstleneceği filmin başrolünde Bill Skarsgård’ı izleyeceğiz.

    Alex Proyas tarafından yönetilen 1994 yapımı filmin başrolünde Brandon Lee rol almıştı. The Crow, sette gerçekleşen silahlı bir kaza neticesinde hayatını kaybeden Brandon Lee'nin son filmi olması nedeniyle de yıllar içinde seyircilerin gözünde efsaneleşen bir yapım oldu. Yaklaşık on yıldır filmin yeniden çekilmesi için çalışılıyor ancak çeşitli sebeplerle bu projeler rafa kalkıyordu. En son başrolde Jason Momoa'nın rol alacağı bir proje geliştirme aşamasındaydı fakat bu proje de iptal edildi. 

    Çekimlerinin ne zaman başlayacağı bilinmeyen The Crow yeniden çevriminin yönetmen koltuğunda oturan Rupert Sanders, daha önce Snow White and the Huntsman ve Ghost in the Shell gibi uyarlama filmlerin yönetmenliğini üstlenmişti. Filmin senaryosu ise ilk uzun metraj senaryosu King Richard ile bu senenin Oscar adaylarından biri olan Zach Baylin tarafından kaleme alınacak. 

    Filmde ayrıca elektronik müzik dünyasının öne çıkan isimlerinden Tahliah Debrett Barnett ya da bildiğimiz adıyla FKA Twigs de rol alacak. The Crow, daha önce birkaç projede küçük rollerde boy gösteren İngiliz şarkıcının ilk büyük film projesi olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top