Hesabım
    "The Bob's Burgers Movie"den Yeni Fragman!

    20th Century Studios, sevilen çizgi diziden uyarlanan "The Bob's Burgers Movie"den yeni bir fragman yayınladı.

    Fox'un 2011 yılından beri tam 12 sezondur devam eden ve iki kez Emmy ödülü alan animasyon komedi dizisinden uyarlanan "The Bob's Burgers Movie"den yeni bir fragman yayınlandı. 

    Bob's Burgers dizisi hamburger restoranı işleten Belcher ailesinin maceralarını anlatıyor. Tina, Gene ve Louise adında birbirinden ilginç üç çocuğa sahip olan Bob ve Linda Belcher, sahil kasabasında bir hamburger restoranı işletir. Restoranın üst katında yaşayan aile, oldukça lezzetli hamburgerler yapsa da satış konusunda pek de başarılı değildir.

    Filmin hikayesi, kopan bir su borusunun Bob's Burgers'ın hemen önünde devasa bir obruk oluşturarak girişi süresiz olarak kapatmasıyla ve Belcher'ların başarılı bir yaz sezonu için yaptığı planlarını mahvetmesiyle başlıyor. Bob ve Linda işi ayakta tutmak için uğraşırken çocuklar, ailelerinin restoranını kurtarabilecek bir gizemi çözmeye çalışırlar. Tehlikeler arttıkça, bu mazlumlar birbirlerine umut bulmalarında yardımcı olur ve ait oldukları yere, tezgahın arkasına geri dönmek için savaşırlar.

    Sevilen dizinin seslendirme ekibi, filmde de yer alıyor. H. Jon BenjaminJohn RobertsDan MintzEugene MirmanKristen SchaalLarry Murphy'nin yer aldığı kadroda ayrıca Kevin KlineDavid Wain ve Zach Galifianakis de konuk olarak yer alıyor. Filmin yönetmenliğini, dizinin de yaratıcısı ve yönetmeni olan Loren Bouchard ile Bernard Derriman birlikte üstleniyorlar.

    "The Bob's Burger Movie" ("Bir Bob's Burgers Filmi") 27 Mayıs'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top