Hesabım
    Matt Reeves, "The Batman"i Neden Bağımsız Bir Film Olarak Gördüğünü Açıkladı

    Reeves, "The Batman"de devam filmlerine gerek duymadan seyirciyi tatmin edebilen bir hikaye anlatmak için yola çıktığını anlattı.

    Robert Pattinson'lı "The Batman"in yönetmeni Matt Reeves, filmi bağımsız, tekil bir film olarak değerlendirdiğini açıkladı ve herhangi bir devam filmi fikrinin garanti olmadığını belirtti.

    Hem izleyicilerden hem de sinema eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan ve tüm dünyada başarılı bir gişe performansı gösteren "The Batman"in devam filminin ya da filmlerinin gelceğine hayranlar tarfından kesin gözüyle bakılıyor olsa da Matt Reeves bunun kesin olmadığının altını çiziyor.

    LA Times ile yaptığı bir röportajda Reeves, filmi yazarken ve yönetirken, ileride devam filmleri olabileceğini düşünmeden hareket ettiğini ve filmin tek başına Batman efsanesine katkı yapabilecek, derli toplu ve tutarlı bir hikaye anlatmaya odaklandığını belirtti.

    "Filmi yaparken her zaman, ona asla birinci bölüm olarak bakmayacağımı hissettim, çünkü birinci bölüm, gelecek daha fazla bölüm olduğunu varsayıyor. Yapmak istediğim şey, bu filmi tatmin edici bir deneyim haline getirmekti, böylece insanlar sevdikleri bir karakterin, tüm dünyanın 80 yıldan fazla bir zamandır sevdiği bir karakterin, yeni versiyonunu deneyimleyebileceklerdi." diyen Reeves, eğer bir devam filmi gelirse bunun filmin başarısından dolayı ortaya çıkacağını, ilk filmde birtakım noktaları açık bıraktıkları için olmayacağını da ifade etti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top