Hesabım
    Kid Cudi, John Woo'nun Yeni Filmi "Silent Night"ın Kadrosuna Katıldı

    Aktör ve müzisyen Kid Cudi, ünlü yönetmen John Woo'nun yakında çıkacak diyalogsuz gerilim filmi "Silent Night"ta Joel Kinnaman ile birlikte oynayacak.

    Başrollerini Nicolas Cage ve John Travolta'nın paylaştığı aksiyon ve gerilim filmi "Face/Off" ile tanınan ünlü yönetmen John Woo'nun yeni gerilim filmi "Silent Night"ın kadorsuna müzisyen ve oyuncu Kid Cudi (Scott Mescudi) katıldı. 

    En çok Grammy Ödüllü müziğiyle tanınmasına rağmen Kid Cudi, "How to Make It in America", "Westworld" ve son olarak A24 korku filmi "X"teki dikkate değer performanslarıyla hem televizyonda hem de beyaz perdede saygın bir oyunculuk özgeçmişi oluşturdu. Cudi ayrıca Adam McKay'in Oscar adayı filmi "Don't Look Up"ta da rol aldı.

    John Woo ise bir süredir Amerikan sinemasında yoktu. "Silent Night", beğenilen yönetmenin 90'lar ve 2000'lerin başındaki mükemmel "gun-fu" filmlerini izleyen yaklaşık yirmi yıl içindeki ilk Amerikan filmi olacak. 

    Deadline'ın duyurduğuna göre, Kid Cudi, "Silent Night"ın kadrosuna katılan son yıldız oldu. Dedektif Dennis Vassel karakterini canlandıracak olan Cudi, daha önce duyurulan yıldızlar Joel KinnamanCatalina Sandino Moreno ve Harold Torres'e katıldı. Filmin yapımcısı Joe Gatta, Kid Cudi için "bu yıldız oyuncu kadrosuna güçlü bir katkı ve mükemmel bir tamamlayıcı" yorumunda bulundu. 

    Bir intikam hikayesi anlatacak olan filmin diyalogsuz olacağı duyuruldu. Aksiyon filmlerindeki başarısını ispatlayan Woo'nun nasıl bir filme imze atacağı merakla bekleniyor. "Silent Night"ın çekimleri şu anda Mexico City'de devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top