Hesabım
    Netflix'in Yeni Romantik Filmi "Lonely Planet"te Laura Dern ve Liam Hemsworth Rol Alacak

    Filmin yönetmenliğini Oscar adayı senarist ve yönetmen Susannah Grant üstleniyor.

    "28 Days", "Charlotte's Web", "The Fifth Wave" gibi filmlerin senaryolarına imza atan, 2000 yapımı "Erin Brockovich" filmiyle En İyi Özgün Senaryo kategorisinde Oscar'a aday gösterilen Susannah Grant yeni uzun metraj filmini Netflix için çekecek.

    Grant, senaryosunu yazdığı ve bazı bölümlerini yönettiği 2019 tarihli suç draması "Unbelievable" için de Netflix ile çalışmıştı. Grant'ın Netflix ile olan bu ikinci iş birliği "Lonely Planet" adında bir romantik film olacak. Susannah Grant, çekimleri Fas'ta gerçekleştirilecek olan filmin hem senaryosunu kaleme alacak hem de yönetmenliği üstlenecek. Filmin konusunun ne olacağı henüz bilinmiyor. 

    "Lonely Planet"in oyuncu kadrosunda; "Jurrasic Park", "Marriage Story" gibi filmlerde izlediğimiz Oscar'lı usta oyuncu Laura Dern ve "Açlık Oyunları" serisiyle tanıdığımız, son olarak Russel Crowe'un yönettiği gerilim filmi "Poker Face"te rol alan Liam Hemsworth yer alacak.

    Projede Dern ve Hemsworth'e eşlik edecek diğer isimler ise henüz belli değil. Filmin yapımcılığını 3dot Productions'tan Liza Chasin ile Susannah Grant, Sarah Timberman ve Netflix'ten Kira Goldberg üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top