Hesabım
    Tom Holland'dan Akrobasi Şovu!

    Marvel'ın Örümcek Adam'ı Tom Holland'ın yıllar içinde yaptığı akrobasi hareketlerinin video derlemesi, onun Peter Parker için mükemmel bir seçim olduğunu kanıtlıyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nin Spider-Man'i olarak tüm dünyada tanınan Tom Holland, geçtiğimiz yıl, üçüncü bağımsız Spider-Man filmi olan "Spider-Man No Way Home"un vizyona girmesiyle büyük bir başarı elde etti. Aralık ayında vizyona giren ve merakla beklenen filmde Holland, Alfred Molina'nın Doktor Ock'u ve Willem Dafoe'nun Green Goblin'i gibi klasik kötü adamlarla baş ederken diğer film serilerinde Peter Parker'ı canlandıran Tobey Maguire ve Andrew Garfield ile yeniden bir araya geldi. Film küresel gişede 1,8 milyar dolar gibi şaşırtıcı bir hasılat elde etti.

    Tom Holland, 2016 yılında vizyona giren "Captain America: Civil War" filmiyle Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olmadan önce Londra'nın West End tiyatrosunda "Billy Elliot" müzikalinde baş karakteri canlandırıyordu. Bale ve jimnastik eğitimi alan Tom Holland'ın bu alandaki yenetekleri, Spider-Man rolü için değerlendirilen adaylar arasından sıyrılmasını sağladı. Holland yalnızca Marvel filmlerinde değil, yakın zamanda Mark Wahlberg ile birlikte rol aldığı "Uncharted"da da aksiyon sahnelerinde kendisi oynadı. 

    Bir hayranının derlediği videonun sosyal medyada gündeme gelmesi, Tom Holland'ın Spider-Man rolü için mükemmel seçim olduğunu bir kez daha kanıtladı. Soso adlı kullanıcı tarafından Youtube'da paylaşılan 4 dakikalık videoda, Holland'ın yıllar içindeki çeşitli projelerinden kamera arkası görüntülerin yanı sıra, oyuncunun çalışmadığı süre boyunca çekilen bazı amatör klipler de yer alıyor. 

    İşte Tom Holland'ın akrobasi şovu:

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top