Hesabım
    Başrolünde Rebel Wilson'ın Yer Aldığı Netflix Komedisi "Senior Year"dan Fragman!

    "Senior Year" 13 Mayıs'ta Netflix'te!

    Avustralyalı komedyen, oyuncu ve senarist Rebel Wilson liderliğindeki Netflix komedisi "Senior Year"ın fragmanı yayınlandı. Daha çok televizyona dizilerinin yönetmenliğni yapan ve "Grace and Frankie", "You're The Worst", "American Woman", "Parks and Recreation" gibi dizilerin yönetmenliğini üstlenen Alex Hardcastle tarafından yönetilen filmin senaryosu Brandon Scott Jones, Andrew Knauer, Arthur Pielli'den oluşan bir ekip tarafından kaleme alındı.

    "Senior Year", 37 yaşındaki bir kadının, geçirdiği bir kaza sonucunda girdiği 20 yıllık komadan uyanmasını ve bir zamanlar popüler bir amigo kız olduğu lisesine geri dönmesini anlatıyor. Rebel Wilson tarafından canlandırılan karakter yalnızca eğitimini tamamlamakla ilgilenmez, hedefinde balo kraliçesi tacını geri almak da vardır...

    Rebel Wilson'ın karakterinin 2000'li yılların başındaki gençlik hatırları ve o yıllardan kalma moda anlayışıyla karıştığı modern gençlik hayatı içindeki eğlenceli maceralarını anlatan "Senior Year" 13 Mayıs tarihinden itibaren Netflix'ten izlenebilecek.

    Filmin oyuncu kadrosunda Wilson'ın yanı sıra, Alicia Silverstone, Justin Hartley, Angourie Rice, Sam Richardson, Zoë ChaoMary Holland ve Chris Parnell gibi isimler yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top