Hesabım
    Will Ferrell, Margot Robbie'li "Barbie" Filminin Kadrosuna Katıldı

    Filmin yönetmenliğini Greta Gerwig üstleniyor.

    Başrolünü Margot Robbie'nin üstlendiği "Barbie" filmi, adından da anlaşılacağı gibi Mattel oyuncak şirketinin ikonik oyuncak bebeği Barbie'ye odaklanıyor. Filmin yönetmenliğini "Lady Bird", "Little Women" ve rol aldığı "Frances Ha" gibi filmlerle tanıdığımız, 3 kez Oscar'a aday gösterilen Greta Gerwig üstleniyor. 

    Şu anda çekimleri gerçekleştirilen filmin senaryosu ise Greta Gerwig ve Noah Baumbach (Frances Ha, Marriage Story, Fantastic Mr. Fox) tarafından kaleme alındı. "Barbie", Barbieland'de yaşayan ancak yeterince mükemmel olmadığı için dışlanan ve gerçek dünyada bir amceraya atılan Barbie bebeğin hikayesini anlatacak.

    "I,Tonya" ve "Bombshell" filmlerindeki performansı ile iki kez Oscar adaylığı kazanan Margot Robbie'nin moda öncüsü popüler oyuncak bebeği canlandıracağı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Ryan Gosling, Simu Liu, Kate McKinnon, Alexandra ShippEmma Mackey ve America Ferrera gibi yıldız isimler yer alıyor. 

    Will Ferrell'in filmde Mattell oyuncak şirketinin CEO'sunu oynayacağı yönünde bir bilgi olsa da bu henüz kesinleşmiş değil. "Barbie" konusu hakkındaki detaylar da şimdilik gizli tutuluyor ancak filmin Barbie'yi ele alırken meta bir yaklaşımı benimseyeceği biliniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top