Hesabım
    Christopher Lloyd, İkonik Kostüm Mağazası "Spirit Halloween"in Filminde Başrolü Üstlenecek

    Amerika'nın ünlü kostüm mağazası "Spirit Halloween" video oyunu, çizgi roman ve oyuncaklardan sonra uzun metraj filmine de kavuşuyor.

    ABD'nin ikonik kostüm mağazası "Spirit Halloween", başrolünde "Geleceğe Dönüş" serisinin Dr. Emmet Brown'ı Christopher Lloyd'un yer alacağı bir uzun metraj film ile beyaz perdeye taşınıyor. 

    Kuzey Amerika'da yaklaşık 1.425 lokasyonda faaliyet gösteren sezonluk kostüm mağazası, uzun yıllardır Cadılar Bayramı kostümlerini almak isteyen ailelerin uğrak noktası. Mağazanın düzeni ve ürünleri o kadar ikonik ki video oyunlarının, çizgi romanların ve oyuncakların ardından gelen bu uzun metraj film haberi çok da şaşırtıcı değil.

    Variety'de yer alan habere göre "Spirit Halloween" için Strike Back Studios, Hideout Pictures ve Particular Crowd birlikte çalışıyor. Bir aile filmi olacağı belirtilen film, Cadılar Bayramı'nda geceyi Spirit Halloween Mağazasında geçirmeye karar veren, ancak kısa süre sonra ürkütücü animatronik karakterleri ele geçiren öfkeli bir ruhun peşlerinde olduğunu keşfeden bir grup ortaokul çocuğunun hikayesini anlatacak.

    "Spirit Halloween"de Christopher Lloyd ile birlikte; Donavan Colan, Dylan Frankel, Jaiden Smith, Marissa Reyes ve Rachael Leigh Cook rol alıyor. Strike Back Stüüdyoları'nın Başkanı Noor Ahmed, senaryoyla hemen bağ kurmasının nedeni olarak filmin kendisine "The Goonies", "Gremlins", "Monster Squad" gibi birlikte büyüdüğü filmleri hatırlatması olduğunu söyledi. Filmin önümüzdeki Cadılar Bayramı'nda izleyiciyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top